Farmaceutisch de Technologieco. van de Shenzhendiamant, Ltd

De lokale dienst van de Pakhuis Binnenlandse overdracht voor Canada, de V.S., het UK.
De anabole Steroid Professionele Leverancier van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenRuw Steroid Poeder

Van het het Poeder Ruwe Steroid Poeder van de Dapoxetine Mannelijke Verhoging het Waterstofchloridebehandeling

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd certificaten
De heer, pakket ontvangen een paardagen geleden. Waardeer het, en roem bij de uw verpakking. Goed uitgevoerd.

—— James Levassar-USA

U weet tot welke Richard ik een volledige en absolute dwaas uit mij voor u van het verkeerde doen heb gemaakt beschuldigd te hebben waarvan u niet schuldig u bent eigenlijk een totaal genie bent. Ik ken de etiketinformatie nu, werkelijk goede baan over de vermommingsverpakking, werkelijk dank!

—— Sergio Contreras-USA

Ja deed ik alles kijk de goede, binnenlandse grote overdrachtwerken, snel en veilig, een nieuwe orde spoedig zal plaatsen.

—— phil het serio-UK

Heybroer Ik heb de Test P gebruikt en ik houd zeer van het. Ongeveer HGH, krijg ik veel grote terugkoppeling. Ik heb geen mijn nog gebruikt maar kingtropin is echte legit. Ik ga een orde plaatsen dit weekend.

—— Eric-Canada

Van het het Poeder Ruwe Steroid Poeder van de Dapoxetine Mannelijke Verhoging het Waterstofchloridebehandeling

Dapoxetine Male Enhancement Powders Raw Steroid Powders Hydrochloride Treatment
Dapoxetine Male Enhancement Powders Raw Steroid Powders Hydrochloride Treatment Dapoxetine Male Enhancement Powders Raw Steroid Powders Hydrochloride Treatment Dapoxetine Male Enhancement Powders Raw Steroid Powders Hydrochloride Treatment

Grote Afbeelding :  Van het het Poeder Ruwe Steroid Poeder van de Dapoxetine Mannelijke Verhoging het Waterstofchloridebehandeling Beste prijs

Productdetails:

Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: Diamond Raw
Certificering: ISO9001
Modelnummer: CAS: 129938-20-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10grams
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Vermommingsverpakking
Levertijd: Binnen 24 Uren
Betalingscondities: T/T, Western Union, MoneyGram, bitcoin
Levering vermogen: Overvloed in Voorraad
Gedetailleerde productomschrijving
Productennaam: Dapoxetinewaterstofchloride Drugklasse: Anabole Androgene Steroïden
Alias: Dapoxetinehcl E-mail: Richard@diamondrawsteroid.com
Moleculaire formule: C21H24ClNO olecular gewicht: 341.8744
Verschijning: Wit of bijna Wit Kristallijn Poeder Functie: Selectieve serotonine reuptake inhibitor (SSRI)

Van het het Poeder Ruwe Steroid Poeder van de Dapoxetine Mannelijke Verhoging het Waterstofchloridebehandeling

 

 

Gedetailleerde Productomschrijving

Mannelijke het Waterstofchloridebehandeling van Dapoxetine van het Verhogingspoeder van ED

Snel Detail:

Productnaam Dapoxetinewaterstofchloride
Andere naam DAPOXETINE HCL
CAS-registeraantal 129938-20-1
Moleculaire formule C21H24ClNO
Molecuulgewicht 341.8744
Verschijning Wit of bijna wit kristallijn poeder
Moleculaire structuur Van het het Poeder Ruwe Steroid Poeder van de Dapoxetine Mannelijke Verhoging het Waterstofchloridebehandeling 0
Analyse 98%
Functie Selectieve serotonine reuptake inhibitor (SSRI)


Beschrijving:
Het Dapoxetinewaterstofchloride is een drug die wordt gebruikt om voorbarige ejaculation bij mensen te behandelen. Het is beschikbaar door voorschrift en, voorafgaand aan geslachtsgemeenschap mondeling genomen. De drug behoort tot de klasse genoemd serotonine reuptake inhibitors (SSRIs), die hoofdzakelijk zijn gebruikt om depressie te behandelen.
De seksuele dysfunctie, met inbegrip van voorbarige ejaculation, is wereldwijd een uiterst gemeenschappelijke voorwaarde. De oorzaak van voorbarige ejaculation is niet volledig nader toegelicht, maar gekund zowel psychologische als fysiologische factoren omvatten. Voorbarige ejaculation verwijst naar een korte ejaculation tijd, die de tevredenheid van beide partners tijdens geslachtsgemeenschap kan beïnvloeden.
Om voorbarige ejaculation te behandelen, zowel moeten de psychologische als fysiologische factoren worden beheerd. Van een farmacologisch standpunt, om het fysiologische aspect van voorbarige ejaculation te behandelen, het dapoxetinewaterstofchloride één van de eerste mondelinge drugs is die moeten worden ter beschikking gesteld. De psychologische behandeling kan gelijktijdig worden gegeven, aangezien de voorwaarde multifactor is.
Één van de mogelijke die nadelige gevolgen met SSRIs worden gemeld wanneer gebruikt om depressie te behandelen is vertraagde ejaculation. Dit gemelde nadelig gevolg leidde tot de studies van dapoxetinewaterstofchloride, therapeutisch gebruikend het effect. Men denkt dat de serotonine in de remming van ejaculation kan worden geïmpliceerd. Door de serotonine reuptake bij mensen te blokkeren die aan voorbarige ejaculation lijden, kan de tijd aan ejaculation worden verlengd.

Toepassing & Gebruik:
Het Dapoxetinewaterstofchloride is een mondelinge die drug voor de behandeling van ED, in de behandeling van erectiele dysfunctie en voorbarige ejaculation wordt gebruikt, hebben het erectiele functiestoornis en voorbarige ejaculation zeer significante verbeteringen. Er zijn meer dan 1500 documenten om veroorzaakt door verschillende oorzakenimpotentie te bewijzen voorbarige ejaculation, het succestarief boven 80% is, kende en zijn betrouwbaar curatief effect, door gebruik van meer dan 20 miljoen mensen wereldwijd, bleek zijn op lange termijn stabiliteit, veiligheid van 25 tot 60 minuut van het werk functie om samen te vallen met tijd nodig voor foreplay, het wist tijd aanpassing in hoog drug concentratie tijd, hulp zowel echtgenoot en vrouw bevredigend geslacht het leven toont.
Aanvankelijk, wordt het dapoxetinewaterstofchloride gegeven als 30 mg-tablet één tot drie uren vóór geslachtsgemeenschap. De dosis kan met de voorschrijvende arts aan 60 mg, afhankelijk van reactie en tolerantie worden verhoogd. De tablet zou met water moeten worden genomen en kan met of zonder voedsel worden genomen, aangezien de absorptie niet door voedsel wordt beïnvloed.


Van het het Poeder Ruwe Steroid Poeder van de Dapoxetine Mannelijke Verhoging het Waterstofchloridebehandeling 1
Merk de Bijwerkingen op:
Als alle kalmerende geneesmiddelen, Dapoxetine-heeft het Waterstofchloride bijwerkingen die mensen in meer of mindere mate beïnvloeden. De gemeenschappelijkste problemen verbonden aan de drug omvatten misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en diarree. De studies hebben geconstateerd dat net iets meer dan 20 percent van mensen die 60 nemen - of 100 milligramdosissen Dapoxetine-Waterstofchloride ervoeren misselijkheid.
In het algemeen de seksuele bijwerkingen zich die serotonine op inhibitor-gebaseerde kalmerende drugs soms hebben begeleid doen met het gebruik van Dapoxetine-Waterstofchloride voor. Vertraagde ejaculation was namelijk één in het algemeen van de bijwerkingen van kalmeringsmiddelen die de aandacht van onderzoekers vingen die voorbarige ejaculation onderzoeken. Nochtans, kan het gebruik van Dapoxetine-Waterstofchloride van verscheidene van de seksuele die bijwerkingen vergezeld gaan door vele kalmeringsmiddelen, bij variërende graden, zoals erectiel dysfunctie en verlies van libido worden veroorzaakt.

COA:

Punt Vereiste Resultaat
Verschijning Wit of bijna wit kristallijn poeder Wit bijna Poeder
Smeltpunt 175°C-185°C 181.2°C-182.8°C
Optische Omwenteling +128±3 (C=1, CH3OH) 127.33
Verlies bij het Drogen ≤1.0% 0,20%
Ontstekingsresidu ≤0.1% 0,10%
Zuiverheid ≥98.5% 99.47%
Kenmerken: wit geurloos poeder, geen die bitter, in tablet, capsule etc. wordt gebruikt
Functie: Als nieuw en hoge snelheid SSRi, wordt Dapoxetine gehouden met plotseling van halveringstijd. Het behoort tot de selectieve 5 inhibitor van de hydroxytryptaminereabsorptie (SSRI), met hoog effect in voorbarige Ejaculation en ED.
Eigenschap: Het wordt geabsorbeerd door maag, en kan na 30-60mins worden uitgevoerd, duurt verscheidene dasy, zonder bijwerking, kan geen ontdekte, begeleidende lichte hoofdpijn, zieken zijn, maar kan spoedig verdwijnen.Onze voordelen:
1. Hoog - kwaliteitsproducten met concurrerende prijzen.
2. Wij verlenen de professionele dienst.
3. Genoeg voorraad en Snelle levering.
4. Wij asure veilige en efficiënte verzendwijze.
5. Snelle reactie op om het even welke e-mail of problemen.

 

Contactgegevens
Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: sales

Direct Stuur uw aanvraag naar ons