Farmaceutisch de Technologieco. van de Shenzhendiamant, Ltd

De lokale dienst van de Pakhuis Binnenlandse overdracht voor Canada, de V.S., het UK.
De anabole Steroid Professionele Leverancier van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd certificaten
De heer, pakket ontvangen een paardagen geleden. Waardeer het, en roem bij de uw verpakking. Goed uitgevoerd.

—— James Levassar-USA

U weet tot welke Richard ik een volledige en absolute dwaas uit mij voor u van het verkeerde doen heb gemaakt beschuldigd te hebben waarvan u niet schuldig u bent eigenlijk een totaal genie bent. Ik ken de etiketinformatie nu, werkelijk goede baan over de vermommingsverpakking, werkelijk dank!

—— Sergio Contreras-USA

Ja deed ik alles kijk de goede, binnenlandse grote overdrachtwerken, snel en veilig, een nieuwe orde spoedig zal plaatsen.

—— phil het serio-UK

Heybroer Ik heb de Test P gebruikt en ik houd zeer van het. Ongeveer HGH, krijg ik veel grote terugkoppeling. Ik heb geen mijn nog gebruikt maar kingtropin is echte legit. Ik ga een orde plaatsen dit weekend.

—— Eric-Canada

 • lopende band

  De fabrieksproductie, QC, de opslaande faciliteiten en het machtsmateriaal zijn uitgerust fully&well. 3M heeft 30.000 vierkante meters productieworkshop schoonmaken voldoet aan de GMP certificatienormen met inbegrip van een genetische biologieproductielijn, een biochemieproductielijn, een steriele peptides poederproductielijn, een kleine productielijn van de capaciteitsinjectie. Het fabrieksmilieu is elegant en het vervoer is geschikt.

  • Ultra-zuiver watermateriaal

  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

   

  • Vorstdroger

  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

   

  • Het gistingsmateriaal

  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

  • De productieworkshop

  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

   

  • De productieworkshop

  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

   

  • De gistingsworkshop

  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

 • R & D

  R&D-Strategie:

  • Om technische innovatie bij de kern van de collectieve ontwikkelingsstrategie te zetten

  • Aan opstelling een beheersmechanisme om tempo met de ontwikkeling van geavanceerd technisch te houden

  • Om een eerlijke investering in R&D te houden

  • Om geavanceerde wereld te ondernemen, duurzame projecten om de spaties in China in te vullen

  • Om in buitenlandse technologie te nemen en van de technologiemarkt gebruik te maken

  • Om de nadruk op industralization en marketization op het gebied van technologieinnovaties te leggen

  • Om een reeks veelbelovende richtlijnen betreffende de talenten het behouden en concurrentie in techologyinnovatie te maken. Douanesynthese en
   Douane productie

  • R&D die concentreren zich:

  • Hormonen API en zijn tussenpersonen

  • Steroid API en zijn tussenpersonen


  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.
  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.
  Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.Chemisch Co. van Guangzhouteng yue, Ltd.

  Ons Team:

  Wij al werknemer die de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit aanhangen die vooruit“, hebben wij behulpzame verhoudingen op lange termijn en stabiele met vele ondernemingen in binnenlandse en overzee markten gevestigd firforging. Met superieure producten en de volledige diensten, elk van onze personeelsleden oprecht welkome vrienden om ons voor onderhandeling en samenwerking te bezoeken om beter morgen te creëren.

   

   

  Wij hebben verfijnde en professionele logistische agent, goedgetraind en gedisciplineerd inpakkend team. De snelle en discrete verzending zou voor gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

   

  Onze workes zijn allen met hoge resposibility om de orden te behandelen en in volledige hartstocht te zetten om klanten te dienen, verzenden wij verpakkingsbeelden en het vastspijkeren code binnen 24 uren na het ontvangen van de betaling. De bijgewerkte het volgen informatie zal elke andere dag worden verstrekt. De dienst van uitstekende kwaliteit is nodig om elke klant in ons bedrijf te voorzien.


  Geschiedenis:

  Wij brengen over de hele wereld het steroid hormoonpoeder op de markt. vooral, zijn wij zelfs sterk om het steroid hormoonpoeder in de V.S., het UK, Canada, Duitsland, Spanje, Romanin, Italië, Frankrijk, Brazilië, Paraguay, Australië etc. te leveren.

   

   

  Wij vestigden ons eigen Onderzoek en Ontwikkelingslaboratorium in Shenzhen, die meer dan 20 ervaren chemici omvat. Dank aan hun zeer sterk R&D-vermogen en hard werk, hebben wij hoogste geavanceerde technologieën voor ons poeder ontwikkeld. Ondertussen, werken wij met onze klanten met allerlei methodes, Contractonderzoek, Douanesynthese, Douane productie samen, zouden wij ons beste proberen om elk van onze klanten met hun vereisten tevreden te stellen.

   

   

  Ons bedrijf bezit een sterk R&D-team zal investeren reusachtige sommen geld en zal aansluiten bij zich kracht met binnenlandse universiteiten om meer nieuw steroid poeder, anabool steroid, injecteerbaar steroid en half afgewerkt steroid product te produceren om aan de markt aan te passen. Wij hebben meer dan 20 soorten productoctrooi tot 2010. Onze zaken spreiden etc. aan vele industrie met inbegrip van geschiktheidsgebied uit, kliniek, instelling, de farmaceutische industrie. Wij hopen om lange zakenrelaties met de cliënten wereldwijd te bouwen. Stem in warm met uw inspectie en begeleiding.

   

  Wij gingen ook de SGS Goedkeuring en de Milieu het Beheersysteemcertificatie over van ISO9001.
   

  De dienst:

   

  Is Farmaceutisch Co. van de Shenzhendiamant, Ltd de professionele en eerlijke fabrikant van allerlei Steroid hormoonchemische producten. Wij concentreren ons bij het voorzien van klanten van hoogte - kwaliteitsproducten, concurrerende prijs, de beste dienst en geschikte levering.


  Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd fabriek productielijn 4

  Wij waarborgen u goede kwaliteitsproducten, en u bent terugbetaalde 100% als uw pakket niet wordt geleverd of slechte kwaliteit is.

  Prijs:

  Gelieve te laten ons de hoeveelheid kennen u vereiste, omdat voor kleine orde en bulkaankoop, de prijs verschillend zal zijn.

   

  Betalingswijzen:

  Voor uw stuk van mening, gebruiken wij Western Union en MoneyGram-de diensten van de geldoverdracht om u toe te staan om voor uw orde te betalen zonder uw Creditcarddetails aan iedereen te openbaren.

  U kunt aangewezen betalingswijze (Western Union of MoneyGram) selecteren aangezien u door de controle gaat. Zodra u het controleproces voltooit, zal u de instructies op worden met de elektronische post verstuurd hoe te om uw betalingsstadium te voltooien.
  Zodra uw betaling wordt ontvangen, zullen wij dan beginnen uw orde te verwerken. Om de vertragingen of zelfs de ordeannulering te minimaliseren, adviseren wij u om betalingsstadium binnen 24 uren te voltooien van het opdracht geven tot.

  Verpakking:

  De professionele verpakking met professionele materialen, zal onze couries altijd de nieuwste en veiligste manier vinden om het discrete pakket te maken om de douane over te gaan. Wij zouden het de foto's en het volgen aantal als verwijzing aanbieden.

  De klanten konden ons ook vragen om het pakket als hun vereiste te maken.

   

  Levering:

  De betaalde orden worden wereldwijd verwerkt en op dezelfde dag verzonden en binnen 10 werkdagen geleverd.
  Voor uw gemak, gebruiken wij discrete verpakking en de orden worden geleverd per post en ons tarief van het leveringssucces is 98%.
  Indien u om welke reden ook uw orde na 15 werkdagen niet ontvangt, gelieve ons te contacteren waar wij zullen kunnen u bijstaan die van uw orde de plaats bepalen en als het tobe in de post verloren lijkt, zullen wij u dan dan een vervanging onmiddellijk opnieuw versturen.

   

  De goede Naverkoopdienst:

  Wij hebben de professionele naverkoopdienst. Als u om het even welke vraag na u orde de producten hebt, zullen wij u zo vlug mogelijk contacteren. En probeer ons beste om aan uw vereiste te voldoen.

  Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd fabriek productielijn 5 Farmaceutisch de Technologieco. van de Shenzhendiamant, Ltd

   

Contactgegevens
Shenzhen Diamond Pharmaceutical Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Richard

Tel.: +86-13736547197

Fax: 86-0755-89301400

Direct Stuur uw aanvraag naar ons